Måla paddeln för att synas bättre

På vattnet i en kajak syns man ganska dåligt. Jag har själv nästan blivit påkörd av en snurrebåt men klarade mig undan precis. Funderar på olika sätt att synas bättre: Kan ett neongult paddelblad vara ett sätt?

Mina vingpaddlar har svart blad. Jag har testat att klistra fast neongula tejpar, men jag tyckte inte det blev nått vidare bra. Såg att Erik & Pia målat sina blad med sprayfärg från Biltema och blev lite nyfiken.

Det visar sig att Biltema har en neongul sprayfärg. Kanske man skulle våga sig på att måla bladen på en paddel?! Lite lätt slipning, en grundfärg och sedan det neongula.

Kommentarer

Ett svar till ”Måla paddeln för att synas bättre”

  1. Måla på! Sen är väl egentligen reflextejp ännu synligare. Har också nästan blivit påkörd ett par gånger. Närmast var det när en båt som drog vattenskidåkare kom rakt mot oss. Han som körde båten kollade bara bakåt mot åkaren… Åkaren viftade och pekade mot oss men föraren trodde nog mer han ville ha mer fart. Hann kännas lite läskigt men till slut svängde båten bort. Hade inte hjälpt med varken reflexer eller färg, möjligtvis en liten torped hade gjort susen 🙂