Kajakträff eller ensam klippa

Jag paddlar hellre ut till en egen klippa och klipphänger i min ensamhet. Det är det jag gillar mest! Ensam på en klippa.

Av och till tänker jag att det skulle vara trevligt att åka på någon kajakträff. Det finns ganska många att välja bland: Stockenträffen, Läcköträffen, Tjäröträffen osv osv. Sen finns ju även Utefest som Utemagasinet arrangerar på Höga Kusten.

Det trevliga vore att träffa lite folk, se kajaker och utrustning och kanske testa någon ny kajak. Baksidan med träffar är att jag skulle känna mig lite instängd med förplanerade grejer, trängsel och massa människor. Bortsett från Utefest på Höga Kusten så har jag dessutom långt till alla träffar. Många mil i bil blir det, både dit och hem.

Det finns tydliga för- och nackdelar med träffar. Och hur jag än vrider och vänder på både för och nackdelar med träffar så slutar det alltid på samma sätt: Jag paddlar hellre ut till en egen klippa och klipphänger i min ensamhet. Det är det jag gillar mest! Ensam på en klippa.

Kommentarer

2 svar till ”Kajakträff eller ensam klippa”

  1. klippa är oftast att föredra. Fast kombinationen med träff och ensam(ma) är grym. Alltid kul att träffa likasinnade bortanför skärmen och spana och känna på prylar. Visst kan det vara lite avstånd men det går ju att kombinera med paddling. Inget tvång att bara åka iväg över helgen bara 😉 En vecka i Blekinge i samband med Tjöröfestivalen står nog de flesta ut med några veckor i Bohuslän funkar lätt och går ju fint att paddla mellan Stockenträffen och Rävholmsträffen, ja och Valöträffen oxå om man står ut med lite längre tid ute osv 🙂

    1. Profilbild för lekajak@gmail.com
      lekajak@gmail.com

      Kombinationen träff och ensamm(ma) låter ju grym. Kan man vara med och varva med att gömma sig så kanske en träff skulle passa en socialt inkontinent norrlänning åsså 🙂