Jättehäv och bänkpress

Det är alltid kul med progression och framsteg i träning och fysisk, det sporrar. Min paddelfart har rasat tydligt sen 2013 då jag slog pers på både 5000m och 10000m. Men det går framåt i gymmet.

Försöker köra två pass styrka i veckan på F&S. Blir cirka en timme per pass. Har lagt fokus på stora övningar som bänkpress, chins, marklyft, benpress och bål.

I ungdomen kunde jag göra jättehäv i ringar utan problem men sen dess har det varit segt. Har lyckats vränga mig upp någon udda gång men mest på tur. Senaste månaden har jag lagt lite fokus på grundövningar för jättehäv och det har lönat sig. Igår klämde jag till och gjorde sex stycken jättehäv utan problem: Svinkul! Och det efter att ha gjort seriepers i bänken innan med en femma på 100kg som grädde på moset.

Det går framåt trots åldern!