Turdrömmar

Skriv ett intro

Paddling Stockholms ytterskärgård

Paddling Åland

Har paddlat på Åland två gånger tidigare. Det är drygt femton år sedan. Skulle gärna återvända. Åland är ett Eldorado för paddlare. Massor med öar och områden där man får vara för sig själv. Och smycken att stanna på i massor: Hällar och småöar i parti och minut.

Paddling Helgeland

Har läst turrapporter från paddlingar i Helgeland i Norge. Och det ser bara för trevligt ut. Kombinationen skärgård och fjäll lockar.

Havspaddlarnas Blå Band

Vid två tillfällen har jag försökt komma till start på Havspaddlarnas Blå Band: En gång i slutet av 90-talet och en gång 2019. Bägge gångerna har planerna gått i stöpet. HBB gäckar mig och jag vill gärna genomföra det.

Paddling norra Norrlands skärgård

Skidåkning vintertur i Jämtlandsfjällen

Vandring Abisko – Kebnekaise

Har gjort ett flertal vandringar i området Abisko-Kebnekaise-Vakkotavare. Precis som med paddling på Åland så var det länge sedan. Skulle gärna återbesöka området. Särskilt är jag sugen på att hålla mig undan Kungsleden och gå i oledad terräng Abisko-Vistas-Nallo-Jojoleden-Tarfala-Nikkaluokta. Sen vore det även kul att ha lite tid över att strosa i Kiruna där jag bott som barn i 6-7 år.